Vizija in prednosti

Vse Vaše sanje in želje z našimi strokovnjaki uresničujemo. Vsaka eko montažna hiša je unikatna in narejena po meri naročnika. V naši gradnji so združena kakovost bivanja, vaša varčnost in prijaznost do okolja. In za to zadnje vam bodo tako zanamci, kot tudi okolje hvaležni.

EKOLOŠKA GRADNJA

Hiše so zgrajene iz naravnih obnovljivih materialov. Volumen konstrukcije je manjši kot pri klasični gradnji. Za svoj nastanek in razgradnjo ne potrebujejo veliko energije. V Evropi je kar 30 % montažnih hiš izdelanih iz naravnih ekološko neoporečnih materialov. Na ta način zgrajene hiše pa omogočajo kakovostno bivalno okolje in so okolju prijazne ter energetsko varčne. Zavedati se je potrebno, da danes ekologija ni več samo nizka poraba energije, ampak je potrebno spremljati in slediti vsem dejavnikom, ki tako ali drugače vplivajo na okolje in posameznika. Zato smo dali v ospredje filozofijo trajnostne in okolju prijazne gradnje. Vgrajujemo le materiale, ki v svoji življenjski dobi najmanj obremenjujejo okolje s tem, da uporabljamo tehnologije, ki potrebujejo najmanj energije za ogrevanje in vzpostavljamo takšno delovno okolje, kjer že v procesu proizvodnje hiše, zagotavljamo odlične pogoje dela in tudi tako omejujemo obremenjevanje okolja.Seveda z namenom, da bi tudi naši zanamci spoznavali in videli zelene lepote, ki jih naša dežela ponuja.

PREDVIDLJIVA GRADNJA

Eko montažne hiše so narejene z pomočjo  največjih  arhitekturnih  zahtev, tako v  smislu notranjega kot zunanjega dizajna ter tako domačnosti kot tudi mondenosti. Vsi konstrukcijski elementi so izdelani s pomočjo CNC strojev.

Zato med računalniško simulacijo in dejansko izvedbo praktično ni odstopanj in negativnih presenečenj. Tako gradnja eko montažne hiše potrebuje manj nadzora in različnih izvajalcev. Predvidljivo  načrtovanje z vnaprej določenimi roki, fiksnimi stroški gradnje, variante gradnje(npr.ključ) in z zajamčeno kakovostjo končnega izdelka, ni stresno za  naročnika.  Naše poslovanje je zelo transparentno, ker predstavimo ves potek gradnje tudi na gradbišču.

Cena za vsako hišo se določi šele po natančni proučitvi vseh zahtev in pričakovanj  ter z upoštevanjem finančne konstrukcije naročnika.

HITROST GRADNJE

Predizdelani kosi montažne hiše so na gradbišču sestavljeni v treh dneh. Ker je gradnja z izjemo estrihov suha, ne potrebuje dolgotrajnega sušenja in sama gradnja poteka izjemno hitro. Hišo predamo stranki "na ključ" že v 150 dneh.

PRILAGODLJIVOST GRADNJE

Montažna hiša uporablja les kot gradbeni material, ki ga lahko naknadno enostavno odstranjujemo ali dodajamo, če uporaba skozi čas zahteva spremembe objekta v primeru povečanja družine ali odraščajočih otrok.

INDIVIDUALNA GRADNJA

Naše glavno vodilo pri načrtovanju montažnih hiš, je individualni pristop k vsakemu projektu. Zavedamo se, da so naročniki naše največje bogastvo. Zato je vsaka hiša individualno načrtovana skladno z  naročnikovimi zahtevami, potrebami in željami po normah za  nizko energetske ali zelo dobre nizko energetske hiše. Z naročnikom tako vzpostavimo partnerski odnos in skupaj načrtujemo ter oblikujemo končne rešitve in začrtan cilj. Ker smo fleksibilni, se lahko prilagodimo tudi  zaradi vaših časovnih ali finančnih zapletov ter najdemo najbližji nov termin za postavitev hiše

TEHNIKA GRADNJE

Vse tehnične rešitve izvirajo iz več desetletnih izkušenj iz gradnje lesenih konstrukcij in montažnih objektov in temeljijo na najnovejših spoznanjih iz uporabe bivalno prijaznih materialov. Kar na zdravje in počutje ljudi vpliva pozitivno. V zadnjih letih je viden  izreden  napredek pri razvoju sodobnih sistemov gradnje brez toplotnih mostov, zagotavljanju zrakotesnosti ovoja, vgradnji različnih vrst toplotne zaščite in vključevanju sodobnih tehnologij  za ustrezno energijsko učinkovitost hiš. Mednje spadata že skoraj obvezna vgradnja prezračevalnih sistemov z vračanjem toplote odpadnega zraka in uporaba sodobnih naprav za rabo obnovljivih virov energije (toplotne črpalke vseh tipov, visoko učinkovite kurilne naprave na biomaso, sprejemniki sončne energije, fotovoltaika, pametne hiše…). Zato vgrajujemo visoko kvalitetne in preverjene materiale kot tudi opremo  zanesljivih proizvajalcev.

STROKOVNOST GRADNJE

Naša pomembna  naloga je skrb za  optimalno izvedbo vseh projektnih faz, od načrtovanja, izdelave, nadzora in končne izvedbe. Zato se montaža, postavitev objekta ter vsa zaključna dela vrši z  ekipo, ki je uigrana in njena strokovnost temelji na dolgoletnih izkušnjah.

GARANCIJA FIKSNE CENE

Končna cena se določi ob podpisu pogodbe, s čimer se izognemo kasnejšim nesporazumom glede doplačil in nepredvidenih stroškov.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!