Izdelava, postavitev hiše in primopredaja hiše naročniku

IZDELAVA EKO HIŠE

Skladno s pogodbo in dogovorjeno izvedbo EKO montažne hiše, se v proizvodnji  prične izdelava hiše, ki si jo v času izdelave lahko tudi ogledate.Za izdelavo posameznih elementov hiše uporabljamo:

naravno in tehnično sušen certificiran les predpisane vlage, različne vrste plošč (OSB in mavčne plošče) z ustreznimi A-testi, pritrdilne materiale preverjene kakovosti, izolativne (mineralna volna in grafitni stiropor)in druge materiale za zagotavljanje visoke kakovosti hiše, tako s stališča energetske učinkovitosti, kot tudi z vidika uporabe ekoloških in EKO materialov.

GRADNJA HIŠE

Sodobno EKO montažno hišo  postavimo na prej izdelano temeljno ploščo, ki je lahko tudi podkletena. Hišo na gradbišče pripeljemo s kamioni in Izkušeni monterji EKO montažno hišo, s pomočjo avtodvigala, postavijo in zaprejo v izjemno kratkem času  v dveh do treh dneh. Po časovnem planu izvajanja del sledijo še ostale dogovorjene faze, vse do predaje ključa vaše nove hiše.

Imamo  tri izvedbene rešitve oz. faze izgradnje hiše: zunaj gotova hiša, delni ključ in ključ kot smo že v predhodno napisali in opisali vse tri faze izvedbe.

Po končani gradnji predamo nov dom naročniku z naslednjo garancijo

GARANCIJA

Hiša ima garancijo na stabilnost konstrukcije  50 let.

Garancija za vgrajene materiale je podana v skladu s specifikacijo proizvajalca:

Garancija za BRAMAC klasik strešnike je 30 let.Dodatna garancija na zmrzlinsko obstojnost je 30 let ter 15 letna garancija na funkcionalnost sistema BRAMAC.

Garancija za PVC VEKA stavbno pohištvo je 10 let.

Garancija za fasado in fasadne materiale je 15 let ,trajnost pa  dlje kot 30 let.

Garancija za krovske stvari je od 5 do 15 let ,trajnost pa je dlje kot 30 let.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!