Predelne stene in medetažne konstrukcije

PREDELNA STENA

Optimizirane za najboljši učinek v prostoru, debeline od 160 mm, izolirane z debelim slojem izolacije (mineralna volna), zaprta z mavčno vlakneno ploščo. Take predelne stene zadovoljujejo najvišje  standarde kakovostnega bivanja.  Individualno lahko izberete predelno steno z izredno zvočno ojačano opcijo, debeline 210mm ter izolacijo 160 mm (ni v osnovni ponudbi na ključ) in zaključeno z mavčno vlakneno ploščo ali  opcijsko z apnenim ali glinenim ometom.

MEDETAŽNA PLOŠČA

Osnovni konstrukcijski element med etažami je lesena konstrukcija 240 mm z izolacijo mineralno volno 150 mm z vsemi potrebnimi elementi ,spodaj zaprto z mavčno ploščo ali opcijsko z apnenim ali ilovnatim ometom. Na zgornjem delu najprej zaprto z OSB 18 mm ploščo in cementnim estrihom v katerem so cevi talnega ogrevanja. Na vrhu talna obloga parket , keramika (že v osnovni ponudbi) ali vaša individualna odločitev.Skupna debelina tako znaša 353 mm.

STREHA in STROP

Streha je eden najpomembnejših elementov naših hiš, bodisi dvokapna bodisi ravna, nagnjena ali pohodna, vedno ji posvečamo posebno pozornost, tako pri obliki, kot uporabi. Dvokapnice s pravilno orientacijo nastavljamo soncu in nudimo prostor sončnim kolektorjem ter fotovoltaiki, že v fazi idejnega projektiranja, če so take želje naročnika. Debelina stropa je 412 mm.Skupna debelina izolacijskega materiala mineralne volne je 350mm. S tem dobimo Koeficient toplotne prevodnosti 0,10 w/m2K.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!